نمای خشک

نمای خشک

اهمیت نمای ساختمان

قبل از این که به معرفی نمای خشک ساختمان بپردازیم نیاز است اول بدانیم چرا نما اهمیت پیدا کرده است؟ با کمی دقت به ساختمان ها در میابیم که هر ساختمان دارای بخش داخلی و بخش خارجی است، بخش خارجی که با بیرون در ارتباط بوده و از محیط بازقابل دیده شدن است، که در اصطلاح به آن نمای ساختمان گفته می شود، در دنیای صنعتی امروز مدیران ارشد سازمان ها به این باورعمیق رسیده اند، که یکی از روش های بازاریابی تهیۀ مکانی زیبا و جذاب است، که بتوانند مراجعه کنندگان خود را در همان نگاه اول جذب کنند، امروزه انتخاب نمای ساختمانی که نشان دهندۀ میزان اهمیت فعالیت های آن سازمان باشد، ایده ای کارآمد در جذب مشتری به نظر می رسد.

نمای خشک یا نمای مدرن چیست؟

علم طراحی معماری و نمای ساختمان مانند همۀ علوم دیگر با سرعتی شگرفت به سوی پیشرفت در حرکت است، که از آن می توان به نمای خشک و نمای مدرن که از محوری ترین روش ها در طراحی نما می باشد، نام برد، در واقع به تمامی نماهایی که در تهیۀ آن از دوغاب و ملات سیمانی بهره نبرده باشند و برای اتصال از تجهیزات فلزی استفاده شده باشد، نمای خشک یا نمای مدرن اطلاق می شود، مصالح این گونه نما در دنیای امروز به دلیل مزایای بیشتر نسبت به سایر مصالح نما از امتیاز بیشتری برخوردار است و از انواع مختلف آن می توان به انواع نمای کرتین وال، سرامیک خشک پرسلانی، نمای کامپوزیت آلومینیوم و… نام برد.

در طراحی هر نمای خشک باید به اجزای تشکیل دهندۀ آن دقت نمود، مثلأ: ایجاد یک عایق حرارتی مناسب و آب بندی تمام قسمت های لازم، چهارچوب های نگهدارنده ونوع اتصال آنها با سازه، فضاهای خالی برای تهویه، استفاده از مصالح مرغوب وبا کیفیت بالا برای نمای خشک واتصالات مقاوم در برابر کاهش وافزایش دما و… که همگی باید مد نظر قرار بگیرند.

مزایای نمای خشک

  • کاهش زمان ساخت
  • توان اجرا برای ساختمان های بسیار مرتفع
  • کاهش هدر رفت مصالح
  • افزایش عمر نم
  • انتخاب مصالح مناسب با تغییرات جوی در آن منطقه
  • ایجاد عایق در برابر صدا وحرارت
  • کاهش هزینه ها در هنگام ترمیم وبازسازی و استفادۀ مجدد از مصالح و جلوگیری از دور ریخت آن ها
  • کاهش وزن فونداسیون ساختمان
  • محافظت در برابر زلزله

توجّه به همۀ این نکات مهم وفنی در کنار قیمت به صرفه، زیبایی ظاهری و چشم نواز، پایداری و استقامت نمای ساختمان، از دیگر مزایای طراحی نمای خشک محسوب می شود.

انواع نمای خشک نیز به دو دسته مشهود ونامشهود تقسیم می شوند، که تفاوت آن ها در قابل رؤیت بودن یا نبودن اتصالات جهت نگه داشتن نما به دیوارۀ اصلی ساختمان می باشد، شما قادرید هر نوع مصالحی با هر ابعادی را به وسیلۀ این روش در نما سازی ساختمان خود به کار بگیرید واز دوام وزیبایی فوق العادۀ آن لذت ببرید.

Call Now Button