نمای کرتین وال استیک Stick

کرتین وال به عنوان یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های نمای ساختمانی، گزینه‌های متعددی را برای اجرا در اختیار کارفرمایان قرار می‌دهد.

اما از میان این گزینه‌ها، نمای کرتین وال استیک به دلیل هزینه مقرون به صرفه و زیبایی منحصر به فرد، به عنوان یک انتخاب برجسته معرفی می‌شود. این سیستم با ترکیبی از پروفیل کرتین وال و شیشه، نماهای زیبا و جذاب را به ساختمان‌ها اضافه می‌کند.

نمای بیرونی یک ساختمان، اولین ارتباط بین سازه و محیط خارجی بوده و نمایانگر هویت و شخصیت ساختمان است. در ساختمان‌های تجاری، اهمیت ویژه‌ای به نما داده می‌شود، زیرا این عنصر مشتریان و بازدیدکنندگان را به سمت ساختمان جذب می‌کند.

گرچه برخی از افراد ممکن است فکر کنند که هزینه برای نمای ساختمان ضرورتی ندارد، اما این دیدگاه کاملاً غلط است. اگر به دنبال یک نمای با کیفیت، زیبا و همچنین مقرون به‌صرفه هستید، نمای کرتین وال استیک به عنوان یک گزینه مناسب برای شما درخشان خواهد بود.

نمای کرتین وال استیک Stick چیست؟

نمای کرتین وال استیک Stick جزء اولین و ساده ترین سیستم های نصب نمای شیشه ای یا کرتین وال است و نیازمند صرف مدت زمان بیشتری نسبت به سیستم یونیتایز جهت نصب می باشد.

در سیستم اجرای کرتین وال استیک، اجزاء مختلف سیستم کرتین وال شامل استراکچر های آلومینیومی افقی ( Transom ) و عمودی ( Mullion )، در محل کارگاه برش می خورد. اما شرکت های حرفه ای اجرای کرتین وال عملیات مونتاژ و لقمه گذاری لامل ها را در کارخانه انجام می دهند تا کار با دقت بالاتری اجرا شود.

اولین اقدام صورت گرفته پس از اعمال برش روی لامل های آلومینیومی، نصب پروفیل های عمودی (مولیون) در محلی که از قبل توسط تیم فنی محاسبه شده می باشد و پس از آن استراکچرهای افقی (ترنسم) و در نهایت شیشه ها، گسکت ها و اتصالات آب بندی و سایر اجزای باقیمانده نصب می گردد.

پس از نصب و تزریق گسکت های آب بندی، نوبت به بخش نهایی نصب می رسد که پس از انجام این بخش، بسته به سیستم اجرایی مورد نظر(فریم لس یا فیس کپ بودن سیستم)، عملیات نصب پایان می پذیرد.

نمای کرتین وال استیک stick
نمای کرتین وال استیک stick

مزایای سیستم نمای کرتین وال استیک

نمای کرتین وال استیک، به عنوان یک نوع نمای ساختمان،  همانند سایر نماهای مدرن مانند نمای سنگ خشک و اجرای نمای پانچ متال و اجرای نمای سرامیک خشک از مزایای متعددی برخوردار است که ناشی از مونتاژ قطعات در محل آن می‌باشد. دو مزیت اصلی این سیستم، اولاً حمل و نقل ساده است؛ با توجه به اینکه قطعات در محل مونتاژ می‌شوند، حمل‌ونقل آن‌ها به سادگی و با کمترین هزینه امکان‌پذیر می‌شود.

دوماً کاهش هزینه‌ها یکی دیگر از مزایای این سیستم است؛ نصب نمای کرتین وال استیک به دلیل مونتاژ در محل، منجر به کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل می‌شود و این امکان را به وجود می‌آورد که این سیستم به گزینه‌ای ارزان‌تر برای نمای ساختمان تبدیل شود.

با این وجود ممکن است کرتین وال استیک برای همه نوع ساختمان ها مناسب نباشد ؛ ولی در موارد خاص، این سیستم می‌تواند باعث ایجاد یک گزینه کارآمد و هزینه‌های کمتر برای بخی از پروژه‌ها گردد.

از مزایای سیستم نصب نمای کرتین وال استیک می توان به کاهش چشمگیر هزینه ها اشاره داشت، همچنین به دلیل محاسبات و اندازه گیری در محل کارگاه، خطا های محاسباتی احتمالی به راحتی در کارگاه قابل اصلاح می باشد.

از دیگر مزایای این سیستم می توان به نیاز کم سیستم نصب کرتین وال استیک به ماشین آلات اشاره نمود.

کرتین وال استیک را، می توان از نظر شکل بصری در دو قالب Frame less و Cover Cap اجرا نمود.

سیستم نمای کرتین وال استیک یکی از راهکارهای مدرن و کارآمد در زمینه ساخت و ساز است که در ایران نیز به طور گسترده استفاده می‌شود.

این سیستم با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، به عنوان یک روش ساخت سریع و اقتصادی معرفی شده است.

یکی از مزیت‌های اصلی این سیستم، سرعت بالا در اجرای پروژه‌ها است. با استفاده از نمای کرتین وال استیک، می‌توان به سرعت بالایی اقدام به ساخت و ساز کرد و در نتیجه زمان و هزینه‌های مربوط به پروژه را به حداقل رساند.

این سیستم با استفاده از قالب‌های قابل استفاده مجدد و مواد ساختمانی مقاوم، امکان ساخت نماهای شیشه ای با کیفیت بالا و قیمت مناسب را فراهم می‌کند.

این امر می‌تواند برای سازندگان و سرمایه‌گذاران در پروژه‌های ساخت و ساز بسیار مهم و اقتصادی باشد.

سیستم نمای کرتین وال استیک همچنین مزیت‌های بسیاری در زمینه محیط زیست دارد.

با استفاده از این سیستم، میزان آلاینده‌ها و پسماندهای ساخت و ساز به حداقل می‌رسد.

همچنین، این سیستم از مصرف انرژی کمتری نسبت به روش‌های ساخت سنتی برخوردار است.

با کاهش مصرف انرژی، می‌توان به صرفه‌جویی در هزینه‌های مربوط به انرژی و کاهش آلودگی هوا کمک کرد.

بنابراین، استفاده از سیستم نمای کرتین وال استیک نه تنها برای سازندگان و سرمایه‌گذاران مزیت‌های اقتصادی دارد، بلکه به حفظ محیط زیست نیز کمک می‌کند.

ویدیو مراحل نصب نمای کرتین وال استیک

در این ویدیو ها ، ما به شما نمایی از کرتین وال استیک و نمای شیشه را ارائه می‌دهیم که توسط شرکت آراد تولید شده است. شرکت آراد یکی از پیشروان در زمینه تولید و فروش نمای کرتین وال استیک و نمای شیشه در ایران است. این نماها با استفاده از مواد با کیفیت بالا و طراحی مدرن، به همراه قابلیت‌های متنوعی مانند عایق حرارتی، عایق صوتی و مقاومت در برابر آب و هوای سخت، عملکرد عالی و زیبایی را به همراه دارند. با تماشای این ویدیو، شما می‌توانید با محصولات و خدمات شرکت آراد در زمینه نمای کرتین وال استیک و نمای شیشه آشنا شوید.

فیلم شماره 1 مراحل نصب کرتین وال استیک

 

 

زمان بندی فیلم :

ثانیه 13 : نصب براکت گالوانیزه

ثانیه 20 : انکر بولت M12 هیلتی براکت را به تیر افقی وصل میکند.

ثانیه 30 : نصب مولیون ها (یا همان لامل عمودی)

ثانیه 40 : انکر بولت M12 هیلتی به مولیون 

ثانیه 45 : نصب ترنسوم (لامل افق)

ثانیه 51 : قراردادن لاستیک EPDM  روی ترنسوم

ثانیه 1:13 : قراردادن شیشه دوجداره با پیچ ها و کانکتورهای آلومینیومی روی سازه کرتین وال

ثانیه 1:31 : استفاده از چسب سیلیکون چند کاره ای  در درزها که جهت عایق کاری و آب بندی عمومی و صنعتی به کار میرود و دارای قدرت چسبندگی و عایق فوق العاده قوی میباشد.

ثانیه 1:40 : نصب نهایی شیشه ها و فیس کپ

فیلم شماره 2 مراحل نصب کرتین وال استیک

 

 

زمان بندی فیلم :

ثانیه 20 : نصب لاستیک لامل عمودی و لقمه گذاری و نصب ترنسوم

ثانیه 28 : نصب لاستیک ترنسوم ها

ثانیه 57 : شماتیک تهیه شیشه دوجداره 

ثانیه 1:13 : نصب تاکوز ها

ثانیه 1:40: چسب سیلیکون در درزهای عمودی و افقی

نمای کرتین وال استیک: نوازش شیشه در معماری مدرن


نمای کرتین وال استیک، یک نوع نمای شیشه‌ای در معماری مدرن است که با ترکیب هوشمندانه از شاسی، لامل و پانل شیشه‌ای، جلوه‌ زیبایی به ساختمان‌ها می‌بخشد.

شاسی به عنوان رابط اصلی بین لامل و ساختمان اصلی عمل کرده و با استفاده از قطعات خاص به ساختمان متصل می‌شود. لامل نیز به عنوان واسطه‌ای بین شاسی و پانل شیشه‌ای عمل کرده و نقش اساسی در پایداری نما دارد.
پنل‌های شیشه‌ای با دقت بالا و تکنولوژی پیشرفته ساخته می‌شوند تا از لحاظ ظاهری جذاب باشند و همچنین عملکرد مقاومتی لازم را ارائه دهند.

کرتین وال با این ساختار نوین، هزینه‌ها را به حداقل می‌رساند و همزمان با افزایش مقاومت ساختمانی، با ایستایی خود، بار اضافه‌ای بر ساختمان تحمیل نمی‌کند.

 

کرتین وال درپوش دار (Cover Cap/Face Cap/نمای لامل)

در سیستم نمای کرتین وال درپوش دار (Cover Cap) که اصطلاحاً به آن Face Cap و حتی در ایران به آن نمای لامل هم گفته می شود ، یونیت های شیشه، پس از نصب  اتصالات آلومینیومی مربوطه ، توسط یک درپوش فشاری (Pressure plate) (همانند دیتیل ذیل) به سیستم نمای کرتین وال فیکس می شود و یک کپ (درپوش) جهت زیبندگی و پوشش اتصالات نصب نمای کرتین وال ، بر روی آن سوار می گردد، لازم به ذکر است ابعاد و اشکال درپوش فشاری بسته به طرح ارائه شده از جانب آرشیتکت پروژه ، قابل تغییر می باشد.

نمای کرتین وال استیک stick
نمای کرتین وال استیک stick

نمای کرتین وال Frame-less

در این روش از نصب نمای کرتین وال، پس از نصب پروفیل های آلومینیومی و یونیت های شیشه که با دیتیل منحصر به آن سیستم (بسته به مدل کرتین وال و سیستم مورد نظر)، درز انقطاع بین پروفیل ها توسط اتصالات مخصوص آب بندی شامل گسکت ها و پلی آمید ها و …. پوشانده می شود.

پس از اتمام اجرای سیستم نمای کرتین وال فریم لس (Frame less) بیننده قادر به مشاهده سطح یک دست از شیشه می باشد.

نمای کرتین وال استیک stick
نمای کرتین وال استیک stick

انتخاب مناسب: کرتین وال استیک، راهکار هوشمندانه برای ساختمان‌های کوتاه و متوسط

نمای کرتین وال استیک به عنوان یک راه حل نمای ساختمانی با هزینه کمتر، برای ساختمان‌هایی با تعداد طبقات کم و متوسط انتخابی مناسب است. مزایای این سیستم در کاهش هزینه‌ها و سهولت حمل‌ونقل قطعات به ویژه در ساختمان‌های کم‌طبقه و متوسط قابل مشاهده است.

از طرفی، مالکان ساختمان‌های کم‌طبقه، که نمای ساختمان برای آن‌ها ضرورت کمتری دارد و بیشتر به دنبال بهره‌وری در هزینه‌ها هستند، می‌توانند با اجرای کرتین وال استیک هزینه کمتری را تجربه کنند.

نما استیک

از سوی دیگر، در ساختمان‌های بلند، با توجه به نیاز به قطعات بیشتر و محدودیت‌های مکانی، مونتاژ در محل سختی‌ها و هزینه‌های اضافی را به همراه دارد، بنابراین کرتین وال استیک برای این نوع ساختمان‌ها به عنوان یک گزینه پیشنهادی عنوان نمی شود.

همچنین توضیحات تکمیلی با رسم دیاگرام شماتیک نمای کرتین وال استیک را در ایتم شماره 5 این مقاله می توانید بیشتر مطالعه بفرمایید.

(Curtain Wall Systems : Types, Benefits, Design and Trends) 

در نهایت، با درنظر گرفتن نیازها و مشخصات پروژه، این سیستم می‌تواند یک گزینه ایده‌آل برای بهره‌وری و کاهش هزینه در ساختمان‌های کوتاه و متوسط باشد.

 

3 دیدگاه دربارهٔ «نمای کرتین وال استیک Stick»

  1. تجربه اجرای گام به گام نمای شیشه ای کرتین وال استیک stick را بسیار لذت بردم. این محصول دارای هزینه های کمتری نسبت به سیستم یونیتایز کرتین وال است که برایم بسیار مهم بود. نمای شیشه ای کرتین وال استیک stick باعث شد تا من به طراحی نمای پروژه خانه شکل جدیدی ببخشم. از این سیستم اجرا به دلیل کیفیت بالا و طراحی زیباشان تحت تاثیر قرار گرفتم. نمای شیشه ای کرتین وال استیک stick به طور کامل با ساختار پروژه من هماهنگ بود و زیبایی و شیکی به فضا اضافه کرد. علاوه بر این، اجرای گام به گام نمای شیشه ای کرتین وال استیک stick بسیار آسان بود. من توانستم به راحتی آن را به اسکلت پروژه نصب کنم . به طور کلی، من به اجرای گام به گام نمای شیشه ای کرتین وال استیک stick رضایت کامل دارم. این محصول با هزینه های کمتری، کیفیت بالا و طراحی مدول بندی زیبا، به ساختمان من جلوه ای جدید بخشید. من به همه افرادی که به دنبال یک راه ساده و اقتصادی برای بهبود نمای پروژه خود هستند، پیشنهاد می کنم که از این محصول استفاده کنند.

  2. من به شدت نمای کرتین وال استیک اجرای مهندسی توسط شرکت آراد را توصیه می‌کنم. من به دنبال بهترین نمای شیشه ای برای پروژه ام بودم و با این شرکت همکاری کردم و بسیار راضی بودم.اولاً، کیفیت نمای کرتین وال استیک بسیار بالا بود. مواد با کیفیت و مرغوبی برای ساخت این نما استفاده شده بود و نتیجه‌ی نهایی بسیار زیبا و متناسب با سلیقه‌ی من بود.ثانیاً، تیم اجرایی شرکت آراد بسیار حرفه‌ای و کارآزموده بود. آنها با دقت و احترام به جزئیات، نمای کرتین وال استیک را نصب کردند و به تمامی نیازها و خواسته‌های من پاسخ دادند. همچنین، زمانبندی اجرای پروژه نیز به دقت رعایت شد و همه چیز در زمان مقرر به پایان رسید.سوماً، خدمات پس از فروش شرکت آراد بسیار عالی بود. آنها پس از نصب نما، با من در ارتباط بودند و اطمینان حاصل کردند که همه چیز به خوبی پیش می‌رود و هرگونه مشکلی وجود ندارد.در کل، تجربه‌ی من با نمای کرتین وال استیک اجرای مهندسی توسط شرکت آراد بسیار مثبت بود. من به شدت این شرکت را به دیگران توصیه می‌کنم که در جستجوی بهترین نمای شیشه ای هستند.

  3. من از کیفیت اجرای نمای کرتین وال استیک لذت می‌برم. یکی از مزیت‌های بزرگ آن این است که به راحتی قابل نصب و استفاده است. همچنین، طراحی زیبا و مدرن آن، فضای منزل را تغییر و بهبود می‌بخشد. همچنین، این نمای کرتین وال استیک دارای دوام و مقاومت بالاست که از طول عمر بیشتری برخوردار است. به طور کلی، من تجربه خرید و استفاده از این محصول را بسیار لذت برده‌ام و به همه توصیه می‌کنم. همین مرحله به مرحله بودن کمک کرد تا هزینه های اجرای کرتین وال را در هر مرحله بتونم تامین کنم و اگر قرار بود هزینه ها یکجا پرداخت بشه و روش های دیگر نصب کرتین وال بود واقعا دچار دشواری های زیادی می‌شدیم ولی با این روش استیک کرتین وال موفق به تامین بودجه مالی شدیم. در واقع آن چه که نمای ساختمان ساده و ارزان گفته می شود به نسبت مقیاس نمای لوکس به دست امده مطرح می شود نه این که بخواهد با نماهای خیلی ارزان مثل نمای ملاتی سیمانی مقایسه شود. هر چیز اگر با خودش مقایسه شود مانند آن چه نمای بتن اکسپوز و نمای کامپوزیت و نمای فلزی و نمای اچ پی ال و نمای ساختمان با سرامیک پرسلان به عنوان بهترین نوع سرامیک برای نمای ساختمان شناخته می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *